Marie Jo SWIM

Marie Jo SWIM

BLI REDO FÖR SOL OCH BAD MED BADKLÄDER FRÅN VÄLKÄNDA MARIE JO BADKLÄDER

MARIE JO ÄR ETT VÄLKÄNT MÄRKE SOM HAR UTVECKLAT OCH TILLVERKAT KVALITETSBADKLÄDER OCH UNDERKLÄDER SEDAN 1981. MARIE JO BADKLÄDER VÄNDER SIG TILL DEN MODEMEDVETNA KVINNAN SOM VILL HA KLÄDER AV TOPPKVALITET.

MARIE JO BADKLÄDER ÄR KÄNDA FÖR MODERIKTIG DESIGN, FINA FÄRGER, BRA PASSFORM OCH TOPPKVALITET - BLI REDO FÖR SOL OCH BAD!

Vi garanterar att kvaliteten alltid är i fokus när du köper badkläder från Marie Jo. Här blir du redo för sommar och sol. Hos Sassbra.se har vi nämligen ett stort utbud av Marie Jo badkläder i olika storlekar och modeller. Vi erbjuder kupstorlekarna A-F och omkrets 65-90 samt bikinitrosor i stl. 36-50. Med Marie Jo badkläder får du sommar och sol och badkläder av högsta kvalitet

Hos Sassbra.se har vi de fina Marie Jo-badkläderna i många modeller, färger och former. Vi har bikinis, baddräkter, hjärtformade bikinitoppar och balconette-bikinitoppar, trekantsbikini, push-up-bikinitopp, formgjutna bikinitoppar, axelbandslösa bikinitoppar och bikinitrosor i olika modeller som tai, hipster, maxi m.m. Du kommer säkerligen hitta något som faller dig i smaken. Se vårt stora utbud av Marie Jo nedan.
Ställ in ditt filter
< 1 2 >