MINDRE PLAST – MER MILJÖTÄNK


Sassbra.se har vi länge arbetat med att utveckla en stor del av våra förpackningar så att vi kan skicka dina härliga köp på ett mer klimatsmart sätt.

Miljövänlig kartong kostar mer än plast - typiskt!

Vi har eliminerat de flesta plastpåsar och förbättrat förpackningarna så att dina varor är mer skyddade under transporten, samtidigt som det bättre värnar om miljön.

Nästan alla försändelser skickas redan i kartong, och vi arbetar aktivt för att kunna skicka allt i miljövänliga kartonger. Vi är väldigt glada över vår nya förpackning – inte minst för att vi tror att du som kund kommer att få en bättre upplevelse när du tar emot och öppnar ditt paket från Sassbra.se. Med din hjälp kommer vi att fortsätta att arbeta med andra miljöförbättringar i våra processer – inklusive vår presentförpackning.


Vi har valt för dig

Vi kan inte göra det på egen hand – det kostar på att göra rätt saker – det är därför vi ger lite och du ger lite, så att vi tillsammans kan bidra till miljön.

Vi har gjort valet åt dig, och därför har vi infört en serviceavgift på 10 kr för varje beställning, oavsett belopp.

Det tar lite längre tid att packa din beställning nu, men å andra riskerar inga sköldpaddor längre livet på grund av våra plastpåsar ;-)