Om Sassbra.se

Om Sassbra.se

Sassbra.se | Snygga underkläder från välkända märken

På Sassbra.se älskar vi snygga underkläder, och det gör sannolikt du också då du hamnat här hos oss. Just därför har vi samlat ett stort utbud av både svenska och internationella varumärken inom underkläder, badkläder, homewear, shapewear, strumpor och strumpbyxor till dig här på vår hemsida.

Vårt mål är att kunna erbjuda dig de absolut bästa varumärkena som finns på marknaden och vi är stolta över att kunna presentera dig för välkända märken som Primadonna, Marie Jo, Missya, Triumph, Femilet, Seafolly, Calvin Klein, Simone Perele och Freya - bara för att nämna några.

Underkläder till alla smaker och storlekar

På Sassbra.se vet vi om någon att två kvinnokroppar aldrig är likadana - och tack och lov för det! Det har vi självklart tänkt på i utformningen av vårt sortiment i vilket du kan få storlekar från 65-100 i omkrets och A-H-kupor. Oavsett om du letar efter mer fyllning till små bröst eller bra stöd till en större barm så kan du hitta det hos oss.

Kontakta oss om du är osöker, vi hjälper gärna bare fat i os,

Om du inte har helt koll på din storlek så kan du bara gå på jakt och klicka runt här på hemsidan. Om du har frågor eller om det är något du inte hittar i shoppen så ska du inte tveka att kontakta oss utan skicka ett mail till kundservice@sassbra.se eller ringa till oss på 08-408 391 46 mellan kl. 10:00-16:30 måndag-torsdag och 10:00-16:00 på fredagar.

Nadia

NADIA "BOSSEN," ägaren, hjärtar och hon som gillar utmaningar!
Nadia är bossen bakom Sassbra.se och hon brinner för snygga underkläder i den grad att hon har valt att göra det till sitt levebröd. Nadia är som chef befriande ärlig och härligt rak, och som bonus är hon inte rädd för att motivera sina anställda (och sig själv) lite extra med kakor och bullar. När Nadia får en idé ska den verkställas så snabbt som möjligt, vilket ibland kan vara lite utmanande men vi älskar henne och beundrar hennes entusiasm. Nadia är vår färgglada drink - älskande, alltid ressugen och en bad ass-skidåkare till chef som alltid tar väl hand om sina anställda och kunder.

Maja

MAJA - Festen är här! Work hard play hard...
Maja är alltid redo - redo för jobb, redo för fest. Som tur är så plågas inte Maja så mycket av huvudvärk dagen efter fest som vi andra gör, utan hon klarar det! När man inte hittar Maja ute på fest så är hon nästan alltid på jobbet för hon bor mittemot kontoret. Även om Maja gillar att ha det roligt så är hon ytterst professionell och ansvarsfull på jobbet vilket skänker glädje till både kollegor och kunder. .

Camilla

Camilla bestämmer - och så är det bara. Så om du flyttar runt på lagret utan lov får du en pekpinne av "Lagerchefen"
Camilla - Vi kan ALLTID höra vart hon är. Kanske är det rösten som gör att vi alltid lyder till vad hon har att säga. Pladsen. Camilla är utbildad i underkläder och har varit på diverse kurser och inspirationsturer både in-och utrikes. Camilla är fullständigt tokig i att sälja underkläder från Primadonna, och du får inte lov att lämna butiken förrän du sett den nyaste utgåvan. Camilla är bra på att hjälpa alla kunder, både den unga tjejen som ska köpa din första BH men också de kunder som besöker oss från vårdhemmet. MEN SE UPP, hon är vår största partyprinsessa här på kontoret.

Julie

Som den vackra JULIA ROBERTS kan du känna igen vår Julie på hennes stora leende, som följer med henne vart hon än går (bara inte här på bilden, typiskt!)
Hon pyntar butiken med sitt stora leende, här smittar hon av sig med sin goda karma till alla våra underkläder, lika väl som i butiken som på webbshoppen. Och det betalar du ingenting extra för. Julies egna favorritBH är den snygga Tom BH:n från Marie Jo och lite Calvin Klein är ju aldrigt helt fel.

Anita

Anita - " Kundeservice Kirsten" - den titeln håller till 100%
Vad kan jag hjälpa dig med? Detta är inte bara en fras! Och det gäller både kunder, kollegor eller någon annan som behöver hjälp. Vi försöker naturligtvis att utnyttja detta till max men här i teamet har hon genomskådat oss kollegor ;-) Så nu är det mest kunderna på telefonen och våra transportörer som har glädjen av hennes leende och hjälpsamma väsen. MEN.. så tar festen slut när hon går hem. Rengöring, dammsugning och generella hushållssysslor får vi andra göra ;-) och det gör dem också. Anita har nämligen den sötaste (och snyggaste) mannen man kan tänka sig och hjälper till ibland. Dessvärre besöker han oss inte så ofta här på kontoret som vi önskar ;-)

Om Sassbra.se

DET FATTAS NÅGRA
....ja - vi har fullt upp, liksaså dem
som vi inte hunnit få text och bild till ännu.
Men dem är alla minst lika härliga ;-)Vill du shoppa hos Sassbra.se? YAY - det är vi glada för!

Vi skickar till hela Sverige, men skriv till oss om du befinner dig i utlandet så ska vi självklart hjälpa dig :)


Lycka till med shoppingen!


Med bästa och mest underkläders-älskade hälsningarna

Team SASSBRA.se

Kom ihåg att returer skickas till Sassbra.se/Sass.dk, Transportbuen 11, 4700 Næstved, Danmark.
Se hur du gör på www.sassbra.se/returportal

Momsnummer: 5020-823992
CVR: 41473282
Telefon: 08- 408 391 46

Mail: kundservice@sassbra.se