Wolford

Wolford

Wolford är strumpor du bara måste äga!

Wolford har många års erfarenhet av utvecklingen av strumpor. De har utvecklat en metod som ger ett perfekt resultat. VarumärketWolford grundades 1950, det är österrikiskt och känt för att producera strumpor i toppkvalitet, som kunderna älskar.

Strumpor från Wolford är producerade i lyxig textur och komfort av de finaste kvalitetsmaterial från hela världen. Strumpor från Wolford produceras i egyptisk bomull, mongolisk kashmir och fransk spets. Wolford producerar uteslutande i material av hög kvalitet från hela världen. Denna kvalitet märks tydligt när man använder strumpor från Wolford.

Hos Sassbra.se vill vi erbjuda våra kunder det största och bästa utbudet! Vi har en hel värld av kvalitetsstrumpor, så vi är säkra på att du kan hitta de strumpor du önskar dig. Om du vill ha stay up-strumpor, feststrumpor, strumpbyxor, leggings, strumpor som håller in, yllestrumpor eller en tunn nylonstrumpa. Hos Sassbra.se hittar du strumpor från Wolford i storlekarna XS till XL. Med strumpor från Wolford får du några av de bästa strumporna på marknaden. Vem vet, kanske blir ditt nästa favoritstrumpmärke Wolford?
Ställ in ditt filter
< 1 2 >