Junarose

Junarose

Junarose är för den kurviga kvinnan som vill ha moderiktig design till bra pris

Junarose framhäver den kvinnliga figuren, och grundades med målsättningen att förnya plus size-marknaden Junarose passar för kvinnor med kurvor och former, som vill klä sig i moderiktig design till bra pris.
Märket Junarose är en delav Bestseller-koncernen och etablerades år 2013

Moderiktig design, vackra mönster, bra passform och så till fantastiskt bra priser. Det är bland annat vad Junarose står för. Den modemedvetna kvinnan som är plus size kan alltid hitta vackra och moderiktiga badkläder och kläder till bra pris, med bra passform och i ett skönt material här hos oss. Junarose - Bestseller - är känt för snygga modeller för den kurviga kvinnans figur och samtidigt till bra priser.

Hos Sassbra.se erbjuder vi ett blandat sortiment av plus size Junarose-badkläder och Junarose-strandklänningar i storlekarna 38 till 54, och i kupstorlek B till G. Vill du förnya garderoben med moderiktig design till bra priser, så har du hamnat på helt rätt sida. Vi erbjuder både badkläder i snygga mönster, strandklänningar, funktionella cykelbyxor och mycket annat. Junarose framhäver den kvinnliga figuren för plus size-kvinnor. Köp Bestsellers Junarose här hos Sassbra.se
Ställ in ditt filter